GILLA OSS GÄRNA PÅ FACEBOOK FÖR BILDER OCH AKTUELL INFORMATION OM KONSERTER:


www.facebook.com/lovsangarna

Se Facebook för aktuell info.

Kontakta Magnus Ädel på telefon 0702-25 67 95 om du vill boka oss eller gå med i vår kör.

Vårt arbetssätt

Vi träffas torsdagskvällar kl. 19.00-21.30 i Paulinska salen. Då sjunger vi och har roligt tillsammans samtidigt som vi övar in nya sånger och utvecklar vår sång- och andningsteknik. Till vår hjälp att träna in våra olika stämmor har vi ett förträffligt notprogram för datorn samt ljudfiler som kan laddas ned på mobilen.

Vi erbjuder våra medlemmar kompetensutveckling en till två gånger per år, till exempel i form av en workshop, sångcoachning eller sceniska uttryck. Sådana workshops sker oftast utöver de vanliga körrepen och är förutom väldigt lärorika även ett bra tillfälle för att umgås med varandra.

Inför konserter och evenemang kan alla vara med och planera och arrangera. Vi har olika arbetsgrupper som alla tar hand om en del av arbetet, som t.ex. marknadsföring eller rekvisita & klädsel. Har man inte möjlighet att vara med i en arbetsgrupp, så finns det alltid annat som man kan bidra med, till exempel genom att baka inför en fika eller att vara med och ordna en jul- eller sommarfest.